Datum

27 augustus 2020 19:30

Accommodatie

Onbekend

Geel Wit JO17 speelde donderdagavond een oefenwedstrijd tegen SHO uit Oud-Beijerland. De bezoekers wonnen met 2-3. Met die uitslag mochten de Amelanders de handen dichtknijpen, want SHO liet veel kansen onbenut.

SHO had een groot overwicht en dat betaalde zich na een kwartier spelen uit in de eerste treffer. Na een half uur werd de score verdubbeld. In de slotseconden van de eerste helft maakte Yannick Kiewied de aansluitingstreffer.

Na twintig minuten in de tweede helft bracht Cor de Boer na een fraaie solo de stand op 2-2, mar enkele minuten later had SHO de schade alweer hersteld. Daarna werd er niet meer gescoord zodat 2-3 de eindstand werd.