52'
63'

12 december 2020 14:00

Onbekend

De meiden van onder 15 en onder 17 oefenden in een partijtje tegen en door elkaar. De leiding had zijn best gedaan om op alle posities gelijkwaardige koppeltjes te vormen en dat is aardig gelukt. Team blauw kwam voor de rust een keer tot scoren. De meiden met de oranje hesjes deden dat ook, maar in buitenspelpositie.

Na de rust scoorden de in het blauw gestoken meiden nog twee keer en maakten de vrouwen in het oranje een geldige treffer, zodat de eindstand 3-1 werd. Eigenlijk was het 4-1, maar het laatste doelpunt viel volgens supporter/leider/scheidsrechter Jos Metz na het laatste, overigens niet hoorbare fluitsignaal.

Dat was ook niet belangrijk. Het ging er om dat de meiden weer een keer op het veld hadden gestaan en daarvan hebben ze genoten, ondanks de vrieskou.