Tweede laat geen spaan heel van derde

25 augustus 2021 19:30

Onbekend

Het derde heeft de hele zomer doorgetraind, maar dat kon niet verhinderen dat ze niks in te brengen hadden tegen het tweede. Van meet af aan dicteerden de in het wit gestoken mannen van het tweede het spel. Dat resulteerde na 12 minuten in een met het hoofd gescoord doelpunt van Sander Graafsma. De 2-0 kwam van de voet van Robin Metz, die van elf meter raak schoot nadat Noah Josephia binnen de beruchte lijnen werd gevloerd. Sander Graafsma en Quincy Rahim verdubbelden binnen enkele minuten de voorsprong. Bijna scoorde Niels van der Geest voor het derde, maar Kevin Metz tikte de bal tegen de lat.
Na vijf minuten in de tweede helft was het weer raak, andermaal was Quincy Rahim de doelpuntenmaker. Nadat Johan Krol onderuit werd gehaald in de zestien, mocht Tijn van de Kamp van elf meter de eretreffer voor het derde laten aantekenen. Lang duurde de vreugde niet want in de tegenstoot scoorde Luc Metz 6-1. Met een hattrick binnen zeven minuten bepaalde Marwin Kooiker de eindstand op 9-1.
Vanwege de duisternis duurde de wedstrijd twee keer 35 minuten.