Middelzeelaan 14 A
8931AK
LEEUWARDEN
tel. 058-2890337

Geel Wit 2 speelt dit jaar in een merkwaardige competitie, die is opgedeeld in een najaars- en een voorjaarsreeks. De eerste helft zit erop. De laatste wedstrijd werd in Leeuwarden gespeeld tegen MKV '29 2, dat met 4-1 won. De gastheren schoten in de eerste helft tegen de paal en maakten voor de rust het eerste doelpunt. Meteen na de rust bracht Tim Ytsma de teams weer op gelijke hoogte en Geel Wit had de leiding kunnen nemen als Niek Kiewiet niet de bal niet tegen de lat had geschoten maar in het doel. GW2 speelde de laatste 20 minuten met 9 fitte en 2 geblesseerde spelers. In die fase besliste MKV de strijd door nog drie keer te scoren. Gw had maar 12 spelers bij de start. Nummer 13 had zich 2 keer verslapen (gewone boot en sneldienst).