9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

v.v. Ameland VR1 – v.v. Kollum VR2

Na een uitwedstrijd tegen Friese Boys & Harkema Opeinde, stond er vandaag weer een thuiswedstrijd op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld op het sportcomplex van  v.v. Geel-Wit. Deze keer was de tegenstander v.v. Kollum VR2.  Vooraf was Kollum te vinden op een 7e plaats, met 7 punten.

Nadat alle steentjes en takjes uit de voetbalschoenen waren verwijderd, kon er op het bijveld begonnen worden met de warming up.

De Amelander dames begonnen scherp, waardoor er na 5 minuten het 1e doelpunt werd gescoord door Joleen. Hierop volgend was het Wendy die vanaf de linker kan een mooie aanval opzet en de   2-0 binnen schiet.

Tijd voor een lobje. Helaas gaat deze bal uiteindelijk over het doel, maar niet veel later weet Joleen alsnog 2 keer het doel te vinden. Vervolgens is het Dian die een oversteek maakt richting het doel van v.v. Kollum, helaas zonder succes. Hierna volgt er weer een doelpunt, helaas werd deze gemaakt door de gasten.

De 1e helft werd afgesloten met een kopbal van Lisanne. Deze bal raakte alle palen van het doel, maar het netje werd helaas niet gevonden.

Oh kom maar eens kijken, wat ik in der kleedkamer vind. Na een ruststand van 4-1 is het tijd voor wat krachtvoer die de Sint heeft achtergelaten. Met de pepernoten achter de kiezen, word er aan de 2e helft begonnen. Met deze extra krachtvoer word als snel de stand op 5-1 gezet. Niet veel later word er een penalty gegeven aan v.v. Kollum, waardoor zij het 2e doelpunt scoren.

In de slotfase is het Lisanne die haar 1e doelpunt van het seizoen maakt en word de wedstrijd afgesloten met een 6-2 overwinning!