Noordwal 25
9164KJ
BUREN FR
tel. 0519-542537

Op deze mooie zonnig zaterdag speelden wij onze laatste thuis wedstrijd op ameland van deze competitie.
Na een goeie warming up en wat yoga kon de wedstrijd beginnen! De scheidsrechter @rickmetzz en grensrechter @nielsgeest waren er ook klaar voor, bedankt heren!
Na een paar minuten voetballen werd er al snel de 1-0 gescoord door Joleen. Na een paar mooie reddingen van onze @rooshofker bleven we met z’n allen op de been waardoor er niet veel later de 2-0 werd gemaakt, ook door Joleen.
Zo gingen we dan ook de rust in. Na de rust probeerden we ons spel weer op te pakken maar helaas werd er de 2-1 gescoord door Wardy.  Vlak daarna kregen wij en penalty mee en deze werd gescoord door @emmakienstra , dat bracht de stand op 3-1.
Met z’n alle gingen we er nog tegenaan om doelpunten te voorkomen in ons doel en proberen te scoren, maar helaas de eindstand is 3-1 gebleven, we liepen met een mooie overwinning van het veld.
Wij willen alle supporters bedanken voor dit seizoen wij hopen jullie volgend seizoen weer eens langs de lijn te zien staan. Scheidsrechters en grensrechters ook bedankt voor het fluiten en vlaggen!